Din indkøbskurv er tom

Om værkstedet hos A-H Cykler

Flinke og faglærte mekanikere

– og vi mener det, når vi siger, at vi har flinke mekanikere! Vi gør en dyd ud af at give god service, råd og vejledning. 

Alle reparationer håndteres elektronisk, og når din cykel er klar til afhentning, modtager du en sms fra os.

Racer- og TrIcykler

Vi er specialister i racer- og tricykler, og vi tager os kærligt af din tro følgesvend. Klikker eller knirker din cykel, skal du have opdateret din elektroniske geargruppe eller bare have gjort din cykel forårsklar, står vi klar til at hjælpe dig!

De fleste reparationer klares fra dag til dag, men hvis vi får indskrevet din cykel om formiddagen, er den ofte klar om eftermiddagen. Dog har vi brug for 2-4 hverdage ifm. reparation og servicering af mountainbikes, racer- og tricykler. I ferieperioder har vi muligvis brug for at have din cykel en ekstra dag – forhør dig ved indskrivning.

Har du brug for at indlevere din cykel uden for åbningstid, kan du stille cyklen foran butikken og putte en kuvert med navn, telefonnummer, cykelnøgle og en beskrivelse af, hvad der skal laves, igennem brevskrækken. Vi kontakter dig, når cyklen er klar til afhentning.

OBS! Cykler opbevares i 2 måneder fra den dato, de er meldt klar. Herefter bliver de sendt til destruktion eller bortskaffet på anden vis.

 

Kontakt os