Din indkøbskurv er tom

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos A-H Cykler

Generelle oplysninger

A-H Cykler ApS

Istedgade 39

1650 København V

CVR nr.: 31493641

Telefon: 36893800

Email: webshop@a-hcykler.dk

Priser

Hos A-H Cykler er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Der tages forbehold for tryk fejl og urealistiske priser.

Fragt

Vores indenlandske fragtpriser er som følger:

  • GLS PakkeShop: DKK 69,-
  • GLS Privatlevering: DKK 79,-
  • GLS Erhvervslevering: DKK 79,-
  • Jetpak (Levering med fragtmand): DKK 599,-
  • Gratis fragt til dansk GLS PakkeShop ved køb for over DKK 499,- ex. eventuelle fragtomkostninger. Undtaget er cykler og volumevarer som fx. hometrainere.

Alle cykler sendes med Jetpak (Levering med fragtmand). Ved forsendelse af cykler til ikke-brofaste øer kan der forekomme et gebyr på DKK 499,-.

Betaling

A-H Cykler modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Bankoplysninger:

NORDEA

Algade 16

4000 Roskilde

Reg. nr. 2280, kontonr. 2551394932

IBAN: DK35 2000 2551 3949 32

Swift/BIC: NDEADKKK

Levering

A-H Cykler tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 16.00 samme dag – ordrer herefter sendes efterfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 69 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer kun til Færøerne, Grønland og EU-lande.

Dine varer sendes med GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver forsendelsen flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt os på 36893800.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din ordre vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. A-H Cykler vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

A-H Cykler

Istedgade 39

1650 København V

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 30 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på webshop@a-hcykler.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal denne sendes til:

A-H Cykler

Istedgade 39

1650 København V

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

– Aftaler indgået på offentlig auktion.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for A-H Cykler. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: webshop@a-hcykler.dk

Istedgade 39
1650 København V

Tlf: 36893800
E-mail: a-hcykler@a-hcykler.dk
CVR-nr.: 31493641

Etableringsår: A-H Cykler ApS blev grundlagt i 2004.

Betalingskort

Vi modtager følgende betalingskort:
Dankort
Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard

Levering og leveringsomkostninger:

Med mindre andet er oplyst på den elektroniske ordrebekræftelse, bliver varen sendt senest 5 arbejdsdage efter betaling er registreret. Dette gælder ikke ved kortbetaling, hvor pengene først trækkes, når varen er sendt.

Levering foregår via Post Danmark. Vi sender en e-mail med besked når varen sendes og hvornår du kan forvente at modtage den.

Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 5 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail.

Levering til Danmark:

Levering foregår normalt med GLS til en pakkeshop efter dit valg eller til en privat- eller erhvervsadresse. Leveringsomkostninger med disse fragtselskaber er for internetordre til Danmark er kr. 69,- eller 79,- ved ordrer op til kr. 498,-. Ordrer på kr. 499 og herover sendes fragtfrit. Gælder ikke cykler og volumevarer som fx. hometrainere.

Levering til øvrige lande:

Vi leverer kun til øvrige lande ved forudgående aftale. Send en mail til webshoppen, så vender vi tilbage med leveringsmuligheder og priser.

Moms:

Ved salg til lande udenfor EU fratrækkes dansk moms, inden vi trækker beløbet for dit køb, hvis dit køb ligger under bagatelgrænsen. Ved større beløb refunderes dansk moms, når vi har modtaget gyldig dokumentation for, at varen har forladt EU.

Betaling:

Der tages ikke gebyr ved betaling på a-hcykler.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er sendt a-hcykler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fejl i levering:

Har vi ved en fejl sendt en forkert vare, bør du hurtigst muligt kontakte os. Vi betaler selvfølgeligt både returfragten og evt. fragt ved fremsendelse af den rigtige vare. Sender du fejlleverede varer retur uden forudgående aftale, kan vi kun godtgøre fragt, svarende til det et returfragtbrev ville have kostet.

Fortrydelse af køb:

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive en mail til os på webshop@a-hcykler.dk. I din meddelelse skal du skrive dit ordre/fakturanummer, samt gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Kan varen monteres, eller kan der monteres noget på varen, betragtes varen som brugt, hvis dette er sket. Produktet skal gerne se ud som du selv vil forvente at en fabriksny vare ser ud – Kort sagt som da du modtog den.

Ved køb af produkter i produktgrupper hvor emballagen udgør en væsentlig del af produktets nyværdi, er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor på de nævnte produktgrupper altid sendes med retur, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

A-H Cykler ApS
Istedgade 39
1650 København V
ATT: Retur Webshop

Du kan, ved forudgående aftale, også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på a-hcykler.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Reklamationsretten kan dog være begrænset af produktets naturlige levetid. Dette gælder for eks. kæder, kranse, dæk og andre produkter som kan betegnes som sliddele.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal dog straks ophøre med at bruge varen, når du opdager fejlen, da du selv hæfter for eventuelle følgeskader, samt forværring af fejlen ved fortsat brug.

Vi anbefaler kraftigt, at du kontakter os straks, og inden du sender varen retur, hvis du konstaterer en fejl på varen, da dette kan nedsætte behandlingstiden betragteligt.

Varen sendes til:

A-H Cykler ApS
Istedgade 39
1650 København V
ATT: Retur Webshop

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du skal desuden vedlægge en kopi af fakturaen.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på a-hcykler.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos a-hcykler.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på a-hcykler.dk er Allan Hamurkesen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til a-hcykler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos a-hcykler.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til A-H Cykler. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.