Din indkøbskurv er tom

Job hos A-H Cykler

Lærling, cykelmekaniker

Vi hjælper dig op på den helt store klinge!
 
Cykelbranchen er inde i en spændende udvikling, og lige nu søger vi en lærling eller to.
 
A-H Cykler er en klassisk cykelforretning, hvor faglighed og god kundeservice er vigtigere end rabatkrig. I A-H Cykler er vi en god, sund blanding af faglærte mekanikere og administrativt personale, som alle har en fælles passion for cykler og cyklisme. Vi bygger og reparerer alle slags cykler, så du får både chancen for at skrue på dyre racercykler og bedstemors/-fars gamle havelåge.
 
I din tid hos A-H Cykler bliver du holdspiller i en af de travleste cykelforretninger i København. Og når vi skriver holdspiller, mener vi virkelig holdspiller. Hos os er en lærling lige så stor en ressource som alle andre ansatte, og de gamle skal rydde lige så meget op som de unge. Men du skal kun søge lærepladsen, hvis du også er indforstået med, at der stilles krav til dig… fra dag 1. Når dørklokken ringer og en kunde kommer ind, er det frem til disken med et imødekommende “Hvad kan jeg hjælpe dig med?”, og vi går ikke hjem, inden dagens anfører har sagt tak for i dag. Til gengæld har vi det sjovt, mens vi arbejder, og hos os er der selvfølgelig mulighed for at have et liv ved siden af lærepladsen. Vi ved, at det kan være svært at nå til frisøren, tandlægen eller fysioterapeuten, så det skal der også være plads til – frihed under ansvar. 
 
Hvad sker der nu?
 
Sender du en ansøgning, så læser vi selvfølgelig den hele igennem, tager en snak med dig, og forhåbentlig har du så din første arbejdsdag inden alt for længe.
Men pas på! – gør du det alt for godt i din læretid, får du slet ikke lov til at søge nye udfordringer som udlært, for så beholder vi dig nemlig!😊
 
Så send din ansøgning til job@a-hcykler.dk allerede i dag.
 
Vi glæder og til at høre fra dig!

Butik og værksted