Værkstedet hos A-H Cyker

– vi har branchens bedste og flinkeste cykelmekanikere!


– og vi mener det, når vi siger, at vi har de flinkeste og bedste mekanikere! Fælles for alle ansatte i A-H Cykler er, at vi brænder for cykler og god service.

Alle reparationer håndteres elektronisk, og når din cykel er klar til afhentning, får du en sms fra os – dog har vi nogle få gange oplevet, at sms’en ikke når frem, så hvis du ikke har hørt fra os inden for rimelig tid, er du altid velkommen til at ringe til os på 3689 3800 eller kigge forbi.

De fleste reparationer klares fra dag til dag, men hvis vi får indskrevet din cykel om formiddagen, er det ofte klar om eftermiddag. Dog har vi brug for 2-3 hverdage ifm. reparation og servicering af mountainbikes, racer- og tricykler. I sommerferieperioden fra d. 01. juli til 15. august har vi brug for 2-5 hverdage, alt efter bemanding.

Har du brug for at indlevere din cykel uden for vores åbningstid, kan du stille cyklen foran butikken og putte en kuvert med navn, telefonnummer, cykelnøgle og en beskrivelse af, hvad der skal laves. Vi kontakter dig, når cyklen er klar til afhentning.

, Værkstedet, A-H Cyklers hjerte