Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos A-H Cyker

Handelsbetingelser hos A-H Cyckler


Firmainformationer

www.a-hcykler.dk
A-H Cykler ApS
Istedgade 39
1650 København V

Tlf: 36893800
E-mail: a-hcykler@a-hcykler.dk
CVR-nr.: 31493641

Etableringsår: A-H Cykler ApS. blev grundlagt i 2004.

 

Betalingskort

Vi modtager følgende betalingskort:
Dankort
Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard

Levering og leveringsomkostninger:

Med mindre andet er oplyst på den elektroniske ordrebekræftelse, bliver varen sendt senest 5 arbejdsdage efter betaling er registreret. Dette gælder ikke ved kortbetaling, hvor pengene først trækkes, når varen er sendt.

Levering foregår via Post Danmark. Vi sender en e-mail med besked når varen sendes og hvornår du kan forvente at modtage den.

Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 5 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail.

Levering til Danmark:

Levering foregår normalt med GLS til en pakkeshop efter dit valg eller til en erhvervsadresse, dog sendes cykler og større ordre normalt med Danske Fragtmænd. Leveringsomkostninger med disse fragtselskaber er for internetordre til Danmark er kr. 49,- ved ordrer op til kr. 699,-. Ordrer på kr. 700 og herover sendes fragtfrit.

Levering til øvrige lande:

Vi leverer kun til øvrige lande ved forudgående aftale. Send en mail til webshoppen, så vender vi tilbage med leveringsmuligheder og priser.

Moms:

Ved salg til lande udenfor EU fratrækkes dansk moms, inden vi trækker beløbet for dit køb, hvis dit køb ligger under bagatelgrænsen. Ved større beløb refunderes dansk moms, når vi har modtaget gyldig dokumentation for, at varen har forladt EU.

Betaling:

Der tages ikke gebyr ved betaling på a-hcykler.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er sendt a-hcykler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fejl i levering:

Har vi ved en fejl sendt en forkert vare, bør du hurtigst muligt kontakte os. Vi betaler selvfølgeligt både returfragten og evt. fragt ved fremsendelse af den rigtige vare. Sender du fejlleverede varer retur uden forudgående aftale, kan vi kun godtgøre fragt, svarende til det et returfragtbrev ville have kostet.

Fortrydelse af køb:

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskelligevarer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive en mail til os på a-hcykler@a-hcykler.dk. I din meddelelse skal du skrive dit ordre/fakturanummer, samt gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

 

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for f.eks. Cykler og kufferter.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 650,- DKK. Ved forsendelse fra Danmark.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Kan varen monteres, eller kan der monteres noget på varen, betragtes varen som brugt, hvis dette er sket. Produktet skal gerne se ud som du selv vil forvente at en fabriksny vare ser ud – Kort sagt som da du modtog den.

Ved køb af produkter i produktgrupper hvor emballagen udgør en væsentlig del af produktets nyværdi, er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor på de nævnte produktgrupper altid sendes med retur, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

A-H Cykler ApS
Istedgade 39
1650 København V
ATT: Retur Webshop

Du kan, ved forudgående aftale, også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af fakturaen samt en udfyldt standardfortrydelsesformular

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på a-hcykler.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Reklamationsretten kan dog være begrænset af produktets naturlige levetid. Dette gælder for eks. kæder, kranse, dæk og andre produkter som kan betegnes som sliddele.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal dog straks ophøre med at bruge varen, når du opdager fejlen, da du selv hæfter for eventuelle følgeskader, samt forværring af fejlen ved fortsat brug.

Vi anbefaler kraftigt, at du kontakter os straks, og inden du sender varen retur, hvis du konstaterer en fejl på varen, da dette kan nedsætte behandlingstiden betragteligt.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

A-H Cykler ApS
Istedgade 39
1650 København V
ATT: Retur Webshop

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du skal desuden vedlægge en kopi af fakturaen.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på a-hcykler.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos a-hcykler.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på a-hcykler.dk er Allan Hamurkesen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til a-hcykler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos a-hcykler.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til A-H Cykler. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.